Sayfalar

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Durma Hemen İndir

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Hem havaların soğuyacak bulunması hem de ‘tatil’ (Hangi tatil yahu?) döneminin bitişi, okulların faliyete geçmesi derken aslında kusursuz depresyon aylarına giriş üretmiş bulunuyoruz. En azından benim açımdan sonbahar tüm vakit olduğu gibi yine maksimum depresif 1 giriş yapacak hayatıma. Sizleri bilemem tabii.







PES ikibinonüç işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Ancak bu ayların oyunseverler için bir de harika tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz boyunca devam eden (çok şükür Diablo üç hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve şirketler yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 1 çok büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





özellikle futbol aşıkları için en önemli aylardır sonbahar ayları. çünkü hem Pro Evolution Soccer ikibinonüç bundan başka FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) onüç pazara sürülür. Evvelden Football Supervisor serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten 4 köşe olurduk.





hemen de Eylül ayının sonlarına gelmemizle beraber havalar henüz soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer ikibinonüç’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda kusursuz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu sene çok daha iddialı dersem yanılmış olmam.







0 yorum: