Sayfalar

Fifa 2013 indir (Demo)

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.







İNDİR




Fifa uzun 1 zaman boyunca futbol sever arkadaşların zaruri oyunları arasında alan almıştır. arzu eder bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında en büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en önemli nedeni ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa namıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç aşağı yukarı beş yıl gibi bir süre zarfı zarfında devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satım miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de anlaşılacağı üzere, bir konuma kadar buna benzer devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol süresince inanılmaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile ulaşan bilinmeyen oyun Fifa ikibinonbir olmuştu. birinci kere satış oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı özelliğinde ulaşan 1 taze seri ise, Konami şirketini hemen hemen aşağı üst ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa 2012 ilk defa en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Peki asıl konumuza gelmesi sağlanacak olursak bazı durumları da ifade etmek ve göz ardı etmemek lazımdır. Fifa 2013 bu atılım safhasında payı ne şekilde olacak akıl ermez amma Fifa kadrosunu daha da güçlendirmiş ve bilhassa grafik yönünden çoğalan 1 kuş olmak arzu ediyor. Hemen hemen saltanatın devamı için elinden geleni yapmak arzu ediyor. nbsp;Şaşkınlıkla bütün gözler bu sene ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş halde. Konami’nin yapacağı ataklar karşısında Fifa hangi güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi olacağı sezilimiyor değil. İşin özüne dönecek olursak çok büyük bir çekişme bizi bekliyor denilebilir.






0 yorum: